VIDEO Statul care pune batrani la pamant si-i leaga cu catuse este un stat esuat. Imagini incredibile cu tratamentul la care a fost supus un ofiter in rezerva al Armatei Romane. Cine demisioneaza?

Excesul de putere al unor reprezentanti ai autoritatii statului loveste din nou. De data asta intr-un ofiter in rezerva al Armatei Romane. Nici nu mai este vorba despre purtarea mastii (ceea ce omul facea) sau masurile anti-covid. Este vorba despre cum cei care au dreptul sa foloseasca violenta in numerle statului se compota cu cetenii.

Iata relatarea faptelor, potrivit stiripesurse.ro :

Scene revoltătoare au avut loc, sâmbătă seara, în București, chiar lângă Palatul Parlamentului! Un bătrân a fost imobilizat cu forța și încătușat pentru că nu purta masca. Asta, în condițiile în care, de exemplu, cei mai mulți dintre parlamentari, în frunte cu Diana Șoșoacă, nu poartă niciodată mască, iar jandarmii nu au intervenit niciodată nici măcar cu o simplă amendă, nu cu o încătușare forțată.

”Chiar în fața Parlamentului, un ofițer în rezervă al Armatei Române a fost agresat, trântit la pământ, călcat în picioare și dus la dubă de către câțiva jandarmi care au făcut de râs Jandarmeria Română prin modul abuziv în care s-au comportat.”, este descrierea la videoclipul revoltător cu jandarmii.

Bărbatul luase parte la un miting împotriva legii vaccinării obligatorii, unde nu purtase mască de protecție pe nas și gură. Jandarmii l-au oprit să-l legitimeze, dar acesta a refuzat și a plecat.

”- Deci dacă v-ați gândit că am părul alb, vă mai repet o dată. Sunt ofițer al Armatei Române în rezervă și dacă vreți să ne batem, ne batem, nicio problemă, aici în parc ne batem. Nu vă spun, mă puteți identifica după și scrieți că nu am făcut-o. Și care e problema?

– Vă rugăm să rămâneți pe loc!

– Fără motiv îl agresați, fără motiv! Fără motiv, pur și simplu! Incredibil ce se întâmplă! Incredibil ce se întâmplă! Dumnezeule, ce face! Incredibil, nu am pomenit așa ceva! Incredibil, fără motiv!”, este o parte din discuția surprinsă cu telefonul mobil.

Bărbatul a fost imobilizat, băgat în duba Jandarmeriei și dus la Secția 17 de Poliție. El spune că va depune o plângere penală pentru tentativă de omor.

Lasa comentariu