Combinatiile lui Mutu de la 6: fiareee luaaam la kiiil! Cum a cumparat Primaria Sectorului 6 gard la kilogram

Incep sa iasa la suprafata combinatiile fostilor primari de sector din Bucuresti, care de care mai uluitoare. Dupa diamantele lui Tudorache de la 1, a venit randul fiarelor la kilogram ale lui Mutu de la 6. Asa primar, asa Sector, asa diferenta.

Comisarul.ro dezvaluie intr-un material care pare scenariu de film combinatia lui Mutu cu un gardulet de pe Valea Oltului. Un gardulet de fier a fost platit cu 1 MILION DE LEI. Banii au ajuns la firma de casa a administratiei publice locale de la Sectorul 6, GECA IMPEX, care insa nici macar nu a pus garduletul pe toata lungimea strazii Valea Oltului, dupa cum arata si jurnalistii de la Hotnews.  Ca sa aveti un termen de comparatie, 1 milion de lei inseamna salariile a 185 de romani platiti cu salariul mediu brut pe economie la nivelul anului 2020, sau inseamna echivalentul a 3-4 apartamente obisnuite in blocuri de pe vremea lui Ceausescu in care traiesc, de regula, romanii in Bucuresti. Sau inseamna pur si simplu peste 200.000 de euro!

Potrivit documentelor consultate de HotNews.ro, Primaria Sectorului 6, prin ADP, a incheiat contractul subsecvent nr. 153 la acordul-cadru nr. 47/14.04.2016 cu Geca IMPEX PM pentru executia si finalizarea lucrari de confecționare si montare a 55.000 mp gard metalic pe str. Valea Oltului. Valoarea contractului este 949.000 lei – pret 14,50 lei fără TVA pe kg de gard. Subcontractanti declarati in contract sunt Azochim și Urban Lanscape.
Contractul subsecvent face parte din acordul- cadru de servicii nr. 47/14.04.2016 incheiat de institutie cu firmele Geca Impex, Cris Garden, Garden Center Group, MBC Construct Prest, Pergola Gradini Decorative, pe 48 luni, de la 14.04.2016 pana la 13.04.2020. Obiectul contractului: servicii de arhitectura peisagistica, servicii de amenajare si intretinere a spatiilor verzi si a locurilor de joaca, echipament pentru parcuri si locuri de joaca, mobilier urban si produse de pepiniera.
blank
Dezvaluirea integrala a hotnews aici: https://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-24459587-fotogalerie-fostul-primar-gabriel-mutu-dat-aproape-1-milion-lei-pentru-garduletul-pus-strada-valea-oltului-fost-cumparat.htm
Sursa foto: luba.ro si comisarul.ro

Lasa comentariu