Combinatia cu gardul de 1 milion de lei cumparat la kil de Gabriel Mutu este nimic pe langa afacerile cu grupul de la „Barlogul Lupilor”. Pe cand controale adevarate in legatura cu asta?

Nici nu a inceput fantome.info sa scrie bine despre dezvaluirile facute de hotnews.ro si comisarul.ro despre combinatiile lui Mutu de la 6, ca au inceput sa vina informatii care de care mai interesante spre noi. Informatii despre alte fapte, date si persoane alaturi de care fostul primar si spera-el-viitor-senator-de-Bucuresti Gabriel Mutu s-a inhaitat cat timp a fost seful banilor din Sectorul 6.

La cum arata radiografia activitatilor din Sectorul 6, se ridica o intrebare flagranta: Pe cand va fi si la 6 o ancheta pe modelul celei desfasurate la Sectorul 1? Pentru ca ar fi foarte interesant pentru investigatori sa verifice contractele lui Mutu si al anturajului sau, adica contractele cu Cornel Ilie Patrut (Barlogul Lupilor), cu Alin Niculae și cu “Pepe”. Acestui grup, despre care presa a scris pe larg de-a lungul timpului, dar in special dupa ce DNA l-a saltat pe Directorul UNIFARM, Adrian Ionel, care a negociat spaga in timpul pandemiei tot la „Barlogul Lupilor” din Sectorul 6, i s-a creat un mit in lumea oamenilor din Bucuresti cu putere reala potrivit caruia ar fi fost sustinuti chiar de SRI prin Hubert Thuma, deputat de Ilfov, condamnat in 2014 la 6 luni cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de folosire a influentei sau a autoritatii de catre o persoana cu functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite. De altfel, numele lui Thuma apare in relatarile surselor fantome.info in contextul in care ar fi cerut fostului primar de la Tunari un teren de 5.000 metri patrati pentru o persoana din conducerea SRI.

Alte materiale despre legaturile mai curand de tip interlop ale lui Gabriel Mutu> https://fantome.info/2020/08/16/primaru-mutu-al-lu-gheorghita-al-lu-vasiloi-ce-se-intampla-cand-un-clan-castiga-alegerile-intr-un-sector-din-capitala/ si https://www.national.ro/news/%E2%80%9Egrupul-de-la-monaco%E2%80%9D-mutat-la-%E2%80%9Ebarlogul-lupilor%E2%80%9D-562064.html

 

Lasa comentariu