Imagini cu liderii USR in sediul Biroului Electoral al Sectorului 1. De ce face patrula un presedinte de partid care nu candideaza in BES?

Postul de televiziune Romania TV a publicat imagini cu Presedintele USR, deputatul Dan Barna si cu candidatul USR-PLUS la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, in sediul Biroului Electoral al Sectorului 1.

Prezenta celor doi lideri USR  in sediul Biroului Electoral de Circumscriptie (pe scurt, Biroul Electoral al Sectorului 1 – BES) exact in momentele cele mai tensionate, in care PSD solicita renumararea voturilor in tot Sectorul 1, iar USR profera diferite scenarii prin retelele sociale, scenarii de fraudare care ulterior au fost infirmate chiar de sustinatori ai USR sau de publicatii media apropiate USR, ridica semne de intrebare.

Asta pentru ca, potrivit legii, doar candidatul la alegerile locale si cei indreptatiti ar avea dreptul sa se afle in sediul Biroului Electoral de Circumscriptie. Deci, la limita, doar Clotilde Armand ar fi avut o scuza pentru care sa se afle in sediul Biroul Electoral.

Dan Barna este deputat si nu a candidat pentru nicio functie in Sectorul 1, in Bucuresti sau oriunde la alegerile locale, deci prezenta sa la Biroul Electoral poate fi considerata un element de presiune in favoarea lui Clotilde Armand, in conditiile in care toti ceilalti presedinti de partide politice care au avut candidati in Sectorul 1 au ales sa nu faca un gest similar cu cel al lui Barna.

1 thought on “Imagini cu liderii USR in sediul Biroului Electoral al Sectorului 1. De ce face patrula un presedinte de partid care nu candideaza in BES?

Lasa comentariu