EXCLUSIV AUDIO Ceilalti afaceristi din Oraselul Copiilor incep sa ofere cu marturii despre Mitrache

In Oraselul Copiilor isi desfasoara activitatea mai multi oameni de afaceri. Unii cu business-uri mai mari, altii doar cu un chiosc. Insa indiferent de marimea afacerii, se pare ca exista un numitor comun: mai toti traiau intr-o stare de teroare generata, potrivit spuselor lor, de catre Mihai Mitrache.

Potrivit marturiilor audio, pe care le punem la dispozitie, reiese ca Mitrache, prin stilul si comportamentul sau instituia o stare de frica printre cei care desfasurau activitati economice din parc. Cei care ne-au trimis marturii audio il descriu pe Mitrache drept un personaj mai curand violent, cu un anturaj mai curand dubios. De asemenea, in diferite instante, se regasesc povesti ce contin relatari despre amenintari cu pistolul si chiar taxe pentru accesul la cablurile de curent pe care le-ar fi conceput si aplicat Mitrache.

NOTA: Marturiile au venit pe adresa de mail a fantome.info si le publicam pentru ca ele se refera la un subiect de interes public, ceea ce nu ne face, in vreun fel, responsabili pentru continutul acestor fisiere audio.

Lasa comentariu