EXCLUSIV VIDEO  “Clientul” lui Nicusor Dan, Mihai “Caine” Mitrache intra cu bolidul pe aleile din Oraselul Copiilor chiar pe langa mame care-si plimba copiii

Despre Mihai “Caine” Mitrache se stie deja ca avea buletin pe Parcul Tineretului/Oraselul Copiilor, el avand domiciliul in interiorul contructiei pe care o ridicase in parc. Ceea ce nu se stie, si incepe sa iasa la iveala, este ca personajul considera Oraselul Copiilor drept proprietate personala si, dupa cum se pare, isi aroga drepturi si liberati greu de imaginat.

Cu bolidul prin parc

Este 11 septembrie 2017, ora 20.00. Vremea in Bucuresti este foarte frumoasa, sunt peste 30 de grade, si oamenii ies la plimbare la finalul unei zile de luni ca sa se relaxeze, ca sa petreaca timp cu copiii, ca sa se bucure de ce parea o vara indiana. Acelasi lucru se intampla si pe aleile din Oraselul Copiilor. Totul pana cand imaginile de pe camerele de supraveghere arata cum o masina circula pe aleile parcului ca pe un circuit de karting.

Sofer confuz sau cu abilitati de conducere drastic afectate

Intra in cadru un bolid de lux, condus de un barbat in maieu care poarta ochelari de soare. Masina, marca BMW, intra cu viteza pe aleile din parc, apoi se opreste brusc in coltul unei terase sau al unei constructii. Se pare ca soferul este fie confuz, fie are abilitatile afectate, pentru ca dupa ce opreste masina in coltul terasei, da cu spatele foarte putin, apoi avanseaza in aceeasi directie, apoi da mult cu spatele si angajeaza masina pe o alee pe care putea foarte usor sa intre din prima incercare cu un simplu viraj. La secunda 38 se vede cum soferul masinii obliga practic un biciclist sa treaca razant pe langa niste arbusti decorativi pentru a putea mentine o relativa distanta de siguranta fata de autovehicul.

Toate acestea intamplandu-se pe langa biciclisti, parinti cu copii de mana si oameni aflati la plimbare in Oraselul Copiilor.

Sursele fantome.info, care au pus la dispozitie si aceasta inregistrare, au identiticat masina drept apartinand lui Mihai Mitrache si au identificat soferul autoturismului drept Mitrache insusi.

Controversele nu se opresc aici

Mai mult, comercianți din Oraselul Copiilor au inceput sa iasa la lumina cu declaratii despre starea de spirit care era indusa in parc de catre acest personaj, dupa cum fantome.info va arata in perioada imediat urmatoare.

Lasa comentariu