EXCLUSIV Stenogramele discutiei in care Nicusor Dan recunoaste ca in anturajul sau sunt interlopi FOTO

 

In mass-media centrale au aparut astazi o inregistrare audio in care candidatul USR-PLUS-PNL la Primaria Municipiului Bucuresti Nicusor Dan recunoaste ca il cunoaste si ca l-a sfatuit pe un controversat om de afaceri din Sectorul 4. Controversat este putin spus, pentru ca individul in cauza s-ar ocupa, printre altele, conform discutiei dintre Nicusor Dan si un angajat al Primariei Sectorului 4, cu proxenetismul si traficul de droguri. Detalii aici

Fantome.info va ofera, in premiera si exclusivitate, stenogramele acestei discutii, in care Nicusor Dan ii spune respectivului angajat al Primariei Sector 4 ca va vorbi cu respectivul om de afaceri pentru ca acesta sa stearga anumite postari de pe retelele de socializare, confirmand astfel atat relatia cu Mitrache, dar mai ales influenta pe care o are asupra controversatului om de afaceri.

Aceasta informatie bomba confirma, astfel, toate speculatiile aparute in ultimul timp despre relatiile mai putin legale ale lui Nicusor Dan cu anumiti oameni de afaceri. Potrivit acestor speculati, care candidatul USR-PLUS-PNL la Primaria Municipiului Bucuresti negocia activitatile sale si ale ONG-ului sau contra-cost pentru a sustine, pentru a opri, diferite proiecte imobiliare. In urma acestor activitati, Nicusor Dan si-ar fi primit porecla de “Plicusor Dan”.

De asemenea, potrivit informatiilor fantome.info, in perioada urmatoare vor mai aparea dovezi in sensul celor afirmate mai sus, mai ales in ceea ce priveste relatiile mai putin principiale ale candidatului USR-PLUS-PNL la Primaria Municipiului Bucuresti cu anumiti oameni de afaceri din Capitala.

 blank

blank

blank

blank

blank

 

Lasa comentariu