Dezvaluiri despre romanii bogati si influenti care traiesc si petrec pe Coasta de Azur

Romanii bogati si influenti care traiesc si petrec pe bani multi pe Riviera Franceza au motive sa tremure de frica. Petrecerile de zeci de mii de euro au inceput sa nu mai fie atat de discrete, iar dovezile vietii traite in opulenta incep sa rasara.

Fostul parlamentar Cristian Rizea, un cunoscător intim al anturajelor de romani care traiesc si petrec pe Coasta de Azur a inceput sa publice informatii despre cine, cum, unde si pe cati bani petrece in lux. Cat despre sursele de finantare ale unora dintre aceste personaje, ele sunt documentate, unele de presa, altele de catre procurori.

Ca un preambul la aceste dezvaluiri, va prezentam unul dintre episoadele descrise de Cristian Rizea, chiar in urma cu cateva saptamani, pe 24 august 2020, despre cum s-a petrecut cu prilejul zilei de 23 august, o zi cu incarcatura mai curand comunista, dar ce se naste din pisica, soareci mananca, după cum dovedesc „influencerii” de pe Riviera Franceza…

Iata ce spune Rizea (postarea initială se gaseste aici.

„Distractia smecherilor imbogatiti pe banii fraierilor de romani a continuat in weekendul care tocmai a trecut , acestia sarbatorind la carciuma ,,La Guerite ” din Cannes ziua de 23 august de unde va prezint aceste fotografii facute chiar ieri !
,,Desteapta te romane ” a rasunat din nou pe Coasta de Azur fiind una din cele mai solicitate partituri muzicale in aceasta vara de catre smecherii Romaniei !
La petrecerea udata cu sampanii Jeroboam ( 3 litri) Armand de Brignac – Gold Bottle ( 5000 euro/ sticla) au participat Alexandru Nanu ( sageata lui Sebastian Ghita)fiul primarului PSD din Cornu judetul Prahova , Alin Negulescu fosta mana dreapta a lui Puiu Popoviciu pana cand acesta s a autoexilat la Londra , Catalin Lascut finul lui Gabriela Firea si Florentin Pandele care i ar fi acceptat solicitarea de a l nasi dupa ce au primit cadoul de 100.000 euro de la regele spatiilor duty free din aeroportul Otopeni el fiind fiul lui Pavel Lascut fostul sef al Directiei de Supraveghere si Control din Directia Generala a Vamilor ,barosanul taranus Alin Niculae ( sageata lui Florian Coldea ) despre care v am prezentat detalii si in Volumul I ,,Spovedania lui Rizea” ,bunul sau prieten Emil Oprea unul din patronii restaurantului Brasserie din Bucuresti si implicat in niste combinatii penale cu familia fratilor Paunescu si celebra cheltuitoare Alexandra Ghinea ( Lexy) fata lui Nicolae Ghinea un discret si vechi securist transformat dupa revolutie in mare dezvoltator imobiliar el fiind si cel care a infiintat lantul de magazine Nic pe care l a vandut ulterior celor de la Mega Image ! Astazi in asociere cu la fel de discretul miliardar Dan Petrescu ( omul din umbra lui Ion Tiriac) dezvolta un luxos proiect imobiliar chiar pe bulevardul Primaverii langa noul sediu al ambasadei Kuweit !
Ca asa e in tenis….

P.S. Pe langa VIP urile enumerate mai sus , au mai fost cativa romanasi de care vom mai vorbi curand ….”

 

Fantome.info va publica propriile dezvaluiri despre „influencerii” de pe Riviera.

 

Lasa comentariu