Blatul PSD-PNL de la Techirghiol trece prin sala de sport

La finalul lunii mai, primarul orasului Techirghiol, Iulian Soceanu, publica un mesaj pe facebook prin care anunta mandru: “

Stimati locuitori,

Investitiile in educatie au fost, sunt si vor fi o prioritate pentru mine in calitate de primar.

Cu sprijinul Consiliului Local au fost alocati peste 1,5 milioane de lei,pentru construirea noii sali de sport din curtea Liceului Teoretic Emil Racovita

Lucrările sunt in plina desfasurare, astfel incat, odata cu deschiderea noului an scolar sala sa fie functionala.

Sala va fi construită pe o suprafaţă de 460 de metri pătraţi şi va fi dotată corespunzător.

Realizarea obiectivului va oferii elevilor disponibilitatea de a practica sportul într-o locație nouă, modernă, sigură pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

PROIECTUL ESTE FINANTAT CU BANI DIN TAXE SI IMPOZITE LOCALE!”

Firma socrului lui Tutuianu

Presa locala anuntase, inca de la inceputul anului (detalii aici) ca firma SC Hondor Still SRL, din Agigea, a castigat contractul pentru proiectarea si construirea salii de sport contra sumei de 1.299.300 de lei. Firma a fost infiintata in anul 1993, iar asociatul unic este fostul consilier Ilie Hondureanu, nimeni altul decat socrul actualului presedinte CJ Constanta, Horia Tutuianu, cel care a fost extrem de darnic cu primariile PSD din judet cand vine vorba de alocarea fondurilor pentru constructia de drumuri comunale. De fapt, atat de Darnic a fost Tutuianu cu banii pentru constructia de drumuri locale, incat presa centrala a aratat ca nu mai putin de 16 milioane de lei au fost alocate, în cadrul ședinței Consiliului Județean Constanța din data de 13 iulie pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale. (detalii aici)

Simtind, cel mai probabi, presiunea opiniei publice si nu numai, in Monitorul Oficial a fost publicata decizia nr. 1/2019 a societatii Holding Hondor Stil SRL prin care Ilie Hondoreanu, asociat unic pana atunci, a decis retragerea sa din funcția de administrator, fiind inlocuit de o anumita Maria-Alina Negres.

 Blatul politic si sala de sport

 Dupa atribuirea acestei lucrari, Iulian Soceanu poate sa stea linistit, caci nu PSD nu ii va opune un candidat puternic, asigurandu-si practic un nou mandat. Societatea care facea mobila, caci asta era domeniul de activitate al firmei Hondor Stil (stilul indica fabricatia de mobila), construieste o sala de sport de aproape 1,5 milioan de lei, iar PSD se uita in alta parte cand vine vorba de primaria de la Techirghiol si toata lumea pleaca fericita acasa, respectiv la primarie.

 

Lasa comentariu