Seful comunicarii USR – abundenta de universitati obscure in CV. Bioterra sau Athenaeum? Nici deputatul USR de Arges Liviu-Ionut Mosteanu nu mai stie          

Deputat USR de Arges din 2016. Secretar de Stat in Ministerul Transporturilor pe vremea lui Dacian Ciolos. Membru in Consiliul de Administratie al Tarom, tot pe vremea lui Dacian Ciolos. Si, peste toate, seful comunicarii Uniunii Salvati Romania. Este vorba despre Liviu-Ionut Mosteanu, una dintre sperantele USR, vicepresedintele pe comunicare al partidului.

 

Unul dintre putinii USR-isti care nu are CV-ul pe pagina de deputat (aici), Liviu Mosteanu recunoaste pe pagina USR ca s-a lasat de Politehnica dupa 3 ani si ca a urmat o facultate particulara, despre care spune ca „nu se mandreste”. Detalii. Ce nu spune, insa, nici pe pagina USR, seful comunicarii partidului este la ce facultate particulara se refera.

 

Dintr-un CV depus la Tarom, disponibil pe pagina de internet a companiei aici, reiese ca seful comunicarii USR-iste a terminat in anul 2000 „Universitatea Athenaeum” din Bucuresti, unde ar fi inceput cursurile in anul 1996. Intamplator, este aceeasi Universitate pe care a terminat-o si Adrian Moraru, candidatul comun al PNL-USR-PLUS la primaria Sectorului 3, despre care fantome.info a scris aici.

 

Problema lui Mosteanu nu este neaparat ca este coleg de o Universitate obscura cu Adrian Moraru (si el cu functii in Guvernul Ciolos), ci ca se incurca in Universitati obscure. Pe reteaua profesionala Linkedin, in CV-ul publicat, Ionut Mosteanu spune ca a terminat Universitatea Bioterra din Bucuresti, institutie ale carei cursuri le-ar fi urmat intre anii 1996-1999. Cu alte cuvinte, acelasi an de inceput, 1996, ceea ce are logica pentru ca s-a lasat de Politehnica in 1995, dar o cu totul si cu totul alta Universitate.

 

blank

 

Ramane neclar ce Universitate a absolvit Ionut Mosteanu si de care ii este rusine, cert este ca USR ar merita sa aiba un sef al comunicarii care sa fi reusit sa fi terminat o scoala de Doamne-Ajuta!

Lasa comentariu