thumbs

Paula Monica Mitrache, sigura artista romanca invitata la Festivalul de la Sanremo, revine cu un hit de vara

In urma cu 16 ani, Paula Monica Mitrache cucerea topurile si discotecile din Italia sub pseudonimul „Haiducii”.

Ea este singura romanca invitata sa cante la celebrul Festival de muzica Sanremo. Piesa Dragostea din tei continua sa o identifice si azi pe piata muzicala din peninsula chiar daca a lansat si alte slagare. Acest lucru este confirmat de DJ Andrea pe care l-am intalnit la Roma.

Pandemia i-a dat ocazia Paulei sa pregateasca o noua piesa care este un joc de cuvinte intre limbile romana si italiana. Videoclipul piesei „Respira” a fost filmat in cariera de bauxita din orasul Otranto, exact in tocul Italiei.

Paula Mitrache s-a nascut la Bucuresti dar traieste de 26 de ani intre insula Sardinia si regiunea Puglia, din sudul Italiei.

„Eu cred ca aceasta piesa a aparut in sufletul meu nu numai ca text dar si ca melodie. A aparut intr-un moment extrem de important, poate si pentru alte persoane pentru cei care am trait ultimele luni si care am simtit ca viata nu este doar asa, una passeggiata, cum zic italienii si ca ar fi bine la un moment dat sa ne oprim, sa ne ascultam ceea ce ne dorim cel mai mult”, a spus Paula Mitrache.

Lasa comentariu