thumbs

Cum poti sa ai o nunta de vis si cu 10 persoane. Oana s-a casatorit pe malul marii in Grecia, pe timp de pandemie

Ti-ai programat nunta vara aceasta, dar pandemia ti-a dat planurile peste cap? Poti avea o nunta de vis, pe malul marii in Grecia. O firma din Bucuresti spune ca cererile pentru astfel de evenimente au crescut in aceasta perioada cu 50% fata de anul trecut.

Din 15 iunie au organizat 4 nunti in Grecia, cu restrictie de persoane. Oana este din Pitesti si s-a casatorit pe 6 iulie. La eveniment au fost 10 persoane, iar pentru organizare au platit 3000 de euro. Pentru acesti bani, firma s-a ocupat de acte, aranjamentele florale si partea foto-video.

Daca insa vrei sa aduci 50 de persone, vei plati aproximativ 20.000 de euro. In aceasta suma intra tot: 3 zile de cazare, actele de cununie, machiajul si aranjatul miresei, mancarea de la nunta si serviciile foto-video.

„Extraordinar de mici au fost costurile nuntii. N-as fi facut o nunta in Romania cu costurile acestea sub nicio forma si nu era nunta visurilor mele”, a declarat Oana.

„Nu este periculos, in perioada aceasta mirii si invitatii vin cu masinile personale, nu cu autocarele. Si daca vin cu autocarul este safe, atat timp cat au un test negativ COVID. Testul COVID nu este inclus in pret, este o decizie noua a autoritatilor elene”, a declarat Ioana Selner, organizator nunti pe plaja.

Lasa comentariu