thumbs

Ce se intampla noaptea pe aeroportul Heathrow din Londra: Robotii omoara virusul

Odata cu relaxarea restrictiilor de calatorie, englezii s-au gandit la noi masuri de preventie pentru a limita transmiterea virusului SARS-COV-2 . Prin urmare, pe aeroportul Heathrow din Londra vor fi utilizati roboti de curatenie, scrie Bloomberg .

Robotii vor lucra noaptea si vor folosi raze ultraviolete pentru a ucide virusul si bacteriile, spun reprezentantii aeroportului care nu au mentionat cate dispozitive de acest gen au fost alocate.

Aeroportul instaleaza, de asemenea, o tehnologie UV pentru a dezinfecta balustradele de la scara rulanta si totodata au implementat metoda de auto-curatare a suprafetelor care sunt atinse deseori, cum ar fi butoanele liftului.

„O suta de lucratori au fost recalificati ca „tehnicieni de igiena” pentru a monitoriza eficacitatea noilor tehnologii si pentru a raspunde la intrebarile pasagerilor”, spun reprezentantii aeroportului Heathrow.

Saptamana trecuta, Marea Britanie a ridicat carantina pentru persoanele care aterizeaza din 74 de tari si teritorii. Heathrow a declarat luni ca numarul de persoane care trece prin aeroport a scazut cu 95% in luna iunie fata de anul trecut din aceeasi perioada.

Marea Britanie a confirmat aproape 300.000 de cazuri de coronavirus si peste 45.000 de decese.

Lasa comentariu